Return to Website

Frequently Asked Questions - Ofte stilte spørsmål
Search The FAQ:
 

FAQ Index
Ask A Question


Categories:
Category: Distribusjonsdelen
 1. Ved utsending av e-post fungerer ikke lokal klient. Hvorfor?
 2. Ved utsending av SMS tekstmeldinger kommer ikke meldingen frem til alle mottakerne i utvalget som er foretatt. Hvorfor?
 3. Ved utvalg for SMS utsendelse får jeg ikke fjernet mottakere fra listen.
 4. Klubben har PC i treningslokalet for å gi tilgang til NKFs medlemsverktøy via web, men systemet funker ikke. Hjelp!
 5. Hvordan kan jeg søke etter e-postadresser i medlemsverktøyet? 1. Ved utsending av e-post fungerer ikke lokal klient. Hvorfor?
  Dette har ikke noe med NKFs medlemsverktøy å gjøre men er en begrensning som finnes i mange e-postklienter (deriblant MS Outlook). Det er rett og slett en begrensning i antall bokstaver som godtas i "til" feltet i e-postprogrammet. Gjøres ett utvalg med mindre antall, vil det fungere.
  280 visitor(s) thought this was helpful. Do you? Yes, it was helpful No, it was not helpful


 2. Ved utsending av SMS tekstmeldinger kommer ikke meldingen frem til alle mottakerne i utvalget som er foretatt. Hvorfor?
  Det er mulig å reservere seg mot SMS utsendelser via Personlig Profil i NKFs medlemsverktøy fordi kostnaden per SMS belastes mottaker. I tilegg kan enkelte abonnementstyper ha sperre i.f.t. denne type SMS samt at enkelte mottakere kan ha tomt kontantkort. Det er også verdt å nevne at avsender er oppgitt med nr. 2077 som er et tildelt nr. for forbundets avtale med leverandøren av SMS tjeneste hvor mottaker belastes kostnaden. Det er ikke mulig å besvare SMS som kommer fra 2077. Det kan være lurt å varsle alle medlemmer om ovennevnte forhold i en e-post eller/og på trening.
  183 visitor(s) thought this was helpful. Do you? Yes, it was helpful No, it was not helpful


 3. Ved utvalg for SMS utsendelse får jeg ikke fjernet mottakere fra listen.
  Det er begrensninger i Oracle databasen som ligger i bunn for systemet. Grensen for hvor mange SMS mottagere som kan være i utvalget i medlemslisten for at man skal kunne fjerne mottakere fra listen er 75 stk. Er utvalget større enn dette kan det ikke fjernes mottakere fra listen. Løsningen da er å dele opp utvalget i flere og mindre utvalg for utsending.
  232 visitor(s) thought this was helpful. Do you? Yes, it was helpful No, it was not helpful


 4. Klubben har PC i treningslokalet for å gi tilgang til NKFs medlemsverktøy via web, men systemet funker ikke. Hjelp!
  Dersom oppkopling skjer via mob.tlf. er det ikke optimal forbindelse for å kjøre NKFs medlemsverktøy. Klubben kan anskaffe trådløst bredbånd via forbundets fremforhandlete tilbud fra NetCom som annonseres på www.kampsport.no.
  191 visitor(s) thought this was helpful. Do you? Yes, it was helpful No, it was not helpful


 5. Hvordan kan jeg søke etter e-postadresser i medlemsverktøyet?
  I utvalgsmenyen velger du alle og vis liste. Du får da opp medlemmene i en liste. Velger du utskriftsvennlig side får du alle på samme side. I menylinjen velger du "edit" og "find on this page". I søkefeltet "find" skriver du inn navnet på den du søker etter og søket blir markert i listen.
  171 visitor(s) thought this was helpful. Do you? Yes, it was helpful No, it was not helpful
Get your own FREE Faq today! 
Report Content ·  · Web Calendars   Online Photo Albums   Free Guestbooks   Free Web Tools 
Powered by Bravenet